식빵반죽기

(무반죽) 쫄깃하고 부드러운 우유식빵 만들기 (No Knead) Super Soft Milk Loaf Bread Recipe|…

페이지 정보

작성자 Lemon Thyme 레몬 … 작성일21-10-26 00:00 조회75회 댓글0건

본문



It's a highly utilized milk loaf recipe such as sandwiches and french toast.
샌드위치, 프렌치 토스트 등 활용도가 높은 우유식빵 레시피입니다.

Without knead the dough, I simply folded the dough to make soft milk loaf bread.
반죽을 치댈 필요 없이, 간단하게 반죽을 접어서 부드러운 우유 식빵을 만들었습니다.

In the second half of the video, you can also see simple tips on cutting bread evenly.
영상 후반부에는 식빵을 가지런히 자르는 간단한 팁도 보실 수 있습니다.

0:00 인트로
0:09 재료 섞기
0:49 반죽 접기
1:54 성형
3:39 2차 발효,굽기
4:03 마무리
4:27 식빵 가지런히 자르기
.
.
✔ If you watch it with subtitles on, you can see more detailed recipes.
✔ 자막을 켜고 시청한다면 더 자세한 레시피를 보실 수 있습니다.

✔ All the ingredients are at room temperature.
✔ 모든 재료는 상온 상태입니다.

✔Mold Size:
✔틀 크기:

▶34.5 x 13.7 x 12.5 cm

✔Baking:
✔굽기:

▶180ºC 25 min
.
.
⭐Ingredient⭐

650g of strong flour(bread flour), 360g of milk, 2 eggs (100g), 12g of dry yeast, 10g of salt, 40g of sugar, 80g of unsalted butter, 5 Tbsp of milk

⭐재료⭐

강력분 650g, 우유 360g, 달걀 2개(100g), 드라이 이스트 12g, 소금 10g, 설탕 40g, 무염 버터 80g, 우유 5큰술
.
.
Thank you for subscribed and watching and comments
구독과 시청, 그리고 댓글 감사합니다
.
.
Baking|Dessert|ASMR|Vlog|Recipe|홈카페|Drink|Tea Time|디저트|레시피|베이킹|홈베이킹|Cake|Cookies|Homemade

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 1,846건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.rockcamp.co.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz